«Нумо, дівчата» – збираймося разом!

8 березня все прогресивне людство святкувало Міжнародний жіночий день. Це не випадковість, що воно відзначається на початку весни - саме тієї щасливої пори, коли природа робить перший подих на повні груди, коли люди чекають тепла, оновлення, ніжності. Жінка багато в чому схожа на весну: лагідністю, красою, емоційністю, веселковою насиченістю почуттів.

Віки й тисячоліття світової історії осяяні мудрістю й ніжністю, чарівністю та красою жінки, саме завдяки її життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Добрі й ласкаві, мужні й ранимі, такі хоробрі й такі тендітні – це все наші жінки. Охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського, вони народжують і виховують дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість їхніх душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса вселяє віру в те, що світ буде врятований.

Віддати свою данину поваги жінкам вирішили і в Деснянській гімназії, запросивши на початку березня мешканців селища на розважально-конкурсну гру «Нумо, дівчата!».

Проводився цей конкурс в історії селища Десна вперше. Організатором та натхненником свята став директор гімназії Римарєв Костянтин Євгенійович, який і склав власноруч сценарій заходу.

У день проведення гри в залі Будинку офіцерів ніде і яблуку було впасти. Сюди прийшли батьки, дідусі й бабусі, дяді й тьоті, брати й сестри, друзі учасників змагань. Повболівати за свою улюблену команду прийшли також учні гімназії та гості зі школи.

У змаганнях взяли участь гімназистки трьох класів – 11-го ( кл.керівник Баяк Є.А.), 10-А (кл.керівник Удянська О.А.) та 10-Б (кл.керівник Рябчич О.В.). Конкурс проводився в таких номінаціях :

1) «Візитівка», де дівчата представили свої команди;

2) «Господарочка» - конкурс-естафета, у якому учасниці змагань показали своє вміння пришивати ґудзики, зав’язувати краватку, складати чоловічу сорочку, розпилювати дошки та забивати цвяхи (сучасна жінка повинна вміти все!);

3) «Конкурс капітанів» - дівчата підготували дуже душевні монологи-звернення до мам; під час цього конкурсу у багатьох глядачів у залі від сліз блищали очі;

4) спортивна естафета;

5) «Конкурс мам»;

6) «Конкурс кутюр’є» - учасниці представили власноруч виготовлені плаття з підручних матеріалів;

7) «Конкурс уболівальників»;

8) конкурс «Майтер-шеф», який був проведений у вигляді естафети, під час якої конкурсантки повинні були приготувати вінегрет та презентувати його членам журі;

9) пісенний конкурс, на якому дівчата показали свої співацькі таланти.

Кожен виступ команд зал зустрічав бурхливими оваціями. Між змаганнями глядачам також не давали сумувати – для них підготували свої музичні номери інші талановиті учні гімназії, які прекрасно танцювали та співали.

Членами журі були представники різних деснянських організацій та заступник голови Козелецької РДА Жидкова Віра Іванівна, тож оцінювання результатів було досить об’єктивним. Усі команди добре справились із завданнями, та конкурс є конкурс, і при цьому завжди є переможці та переможені. Перше місце виборола команда випускників 11-го класу. Їхня радість від цього була трохи з присмаком суму, адже для них це остання участь у такому святі. Ще кілька місяців навчання - і вони попрощаються зі своїм навчальним закладом та підуть у доросле життя.

Дуже хочеться, щоб проведення гри «Нумо, дівчата!» стало доброю традицією гімназії. Подібні конкурси є хорошою основою для згуртування учнівського колективу та ще більшого зближення громади.

Класний керівник 11 класу Деснянської гімназії Баяк Є.А.

Результати розважально - конкурсної гри

"Нумо, дівчата 2016"

11 клас - 40 балів

10-А клас - 39.2 бали

10-б клас - 39 балів


/Files/images/sekretar_2016/8GE5V97GNV8.jpg/Files/images/sekretar_2016/joNTLL-E_Jg.jpg/Files/images/sekretar_2016/YI4dAVy8aCw.jpg/Files/images/sekretar_2016/нумо дівчата.jpg

НУМО, ДІВЧАТА - 2016 р.


Кiлькiсть переглядiв: 517

Фотогалерея

/Files/images/981244_html_38ae7939.jpg

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!